Ikke noget med husblads, skøn smag af basilikum, citron og hvidløg, der går op i en højere enhed.
Rigtig super som en lille happer, medens man tilbereder hovedretten eller sæt den på bordet til smør- selv-forret sammen med små,tynde, ristede skiver af et godt brød / flûte. Også god til en reception - gerne smurt lidt rustikt på brødet og med et lille basilikumblad på.
Kan også fungere som sandwichfyld.
Tunmousse - forret til ca. 4.pers.
1 ds. Tun i olie ( ca. 190 g )
Reven skal af ½ øko-citron
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. Olivenolie
2 spsk. Hakket frisk basilikum
1-2 fed hvidløg
Salt, peber.
Kør tun og olivenolie i foodprocessor.
Kør smørret med.
Tilsæt øvrige ingredienser og kør til det er jævnt.
Smag til med evt. mere salt, peber og citronsaft / -skal.
Husk at hvidløg ikke altid skal ganges lige så meget op som resten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar