tirsdag den 24. januar 2012

Tunmousse

Her er tunmoussen over alle tunmousser.
Ikke noget med husblads, skøn smag af basilikum, citron og hvidløg, der går op i en højere enhed.
Rigtig super som en lille happer, medens man tilbereder hovedretten eller sæt den på bordet til smør- selv-forret sammen med små,tynde, ristede skiver af et godt brød / flûte. Også god til en reception - gerne smurt lidt rustikt på brødet og med et lille basilikumblad på.
Kan også fungere som sandwichfyld.

Tunmousse - forret til ca. 4.pers.

1 ds. Tun i olie ( ca. 190 g)
60 g smør
Reven skal af ½ øko-citron
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. Olivenolie
2 spsk. Hakket frisk basilikum
1-2 fed hvidløg
Salt, peber.

Kør tun og olivenolie i foodprocessor.
Kør smørret med.
Tilsæt øvrige ingredienser og kør til det er jævnt.

Smag til med evt. mere salt, peber og citronsaft / -skal.

Husk at hvidløg ikke altid skal ganges lige så meget op som resten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar