torsdag den 19. januar 2012

En lille sprød sag - knækbrød

Til den tunge vintermad kan det være rart med en lille sprød sag - eller blot en lille snack måske med en bid god ost til efter en god portion varmende suppe.

Pas på med denne opskrift - den er stærkt vanedannende og der har sneget sig en kalorie eller to i - men ihhhhhhh hvor er de gode!

Knække – sprødt- brød


2 bageplader

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2 ts. bagepulver
1 ts salt
3½ dl mel

Alt dette blandes

2 dl vand
1 ¼ dl god olie

Røres ud i blandingen.

Skal have konsistens som en lind grød

Dejen rulles ud mellem 2 lag bagepapir på bagepladen og forskæres i passende tern oven på bagepapiret – uden at skære igennem. Øverste bagepapir tages af.

Bages ved 200 0 C i ca. 15 min eller til de er let gyldne.

Brækkes fra hinanden og opbevares lufttæt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar